MARMARIS INTERNATIONAL RACE WEEK 2015

2015-11-03 21:05

Ενώ πολλές από τις ομάδες του βορείου ημισφαρίου ήδη προετοιμάζουν την ανέλκυση των σκαφών τους μπαίνοντας στη χειμερινή περίοδο, η ιστιοπλοϊκή σεζόν βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στα δυτικά παράλια της Τουρκίας και συγκεκριμένα στο Marmaris. 

Η 26η διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού event βρήκε στη γραμμή εκκίνησης 129 σκάφη διαχωρισμένα σε δύο βασικές κλάσεις την IRC Charter και την IRC, δύνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχουν. Για μία ακόμη χρονιά οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές και οι διαγωνιζόμενοι απόλαυσαν έαν πολύ όμορφο event  σε στεριά και θάλασσα. Απόδειξη της μεγάλης επιτυχίας που έχει το event τα τελευταία χρόνια, αποτελεί η μεγάλη λίστα αναμονής των ομάδων που δε μπορούν να συμμετέσχουν καθώς οι συμμετοχές των 130 συμπληρώνονται πολύ νωρίς. 

Η διοργάνωση διεξήχθει από τις 24 -30 Οκτωβρίου 2015 δείχνοντας με το καλύτερο τρόπο ότι στη γειτονική χώρα έχουν αντιληφθει πλήρως ότι η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εξέλιξη του θαλασσίου τουρισμού. Μέσα σε επτά ημέρες οι διοργανωτές έχουν καταφέρει να δώσουν ένα πολύ ελκυστικό προϊόν σε στερια και θάλασσα, δίνοντας τη δυαντότητα στους αγωνιζόμενους να απολαύσουν ένα υψηλού επιπέδου ιστιοπλοϊκό event παράλληλα με μία εβδομάδα διακοπών στην όμορφη Μαρμαρίδα. 

Τη κάλυψη και τη προώθηση του αγώνα ανέλαβε για ακόμη μία χρονιά η ελληνική εταιρεία Icarus Media Sailing. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στο https://www.marmarisraceweek.com/  ενώ τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα βρείτε στο https://www.marmarisraceweek.com/upl/overall.pdf