Η AEGEAN SAILING ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΝΙΑ

2015-11-03 19:21

Από σήμερα Τρίτη 03 Νοεμβρίου ξεκινάει η δικτυακή δράση της ιστοσελίδας Aegean Sailing. Πρόκειται για ένα διαδικτυακό ιστιοπλοϊκό πολύχώρο εντός του οποίου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες, να μοιραστεί απόψεις και να γνωρίσει την ιστιοπλοϊα είτε ως μέσο θαλασσίου τουρισμού και αναψυχής είτε ως προς την ναυταθλητικής προέκταση. 

Ιστιοπλοϊκά Άρθρα:

Εντός του διαδικτυακού τόπου Aegean Sailing αναπτύσσονται χρήσιμα άρθρα σχετικά με την ιστιοπλοΐα. Τα άρθρα αναπτύσσονται σε δύο θεματικές κατηγορίες, η μία αφορά την ιστιοπλοΐα κρουαζιέρας, ενώ η άλλη αφορά τεχνικά άρθρα σχετικάμε την αγωνισιτκή ιστιοπλοΐα. 

Απόψεις:

Στο Διαδικτυακό τόπο Aegean Sailing μπορείτε να βρείτε απόψεις γνωστών ελλήνων και ξένων ιστιοπλόων με ευρύτερη θεματολογία. 

Ειδικά θέματα:

Στη κατηγορία "Ειδικά Θέματα" ο αναγνώστης μπορεί να βρεί ειδικά άρθρα που αφορούν ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων σχετικά με τη πρόγνωση του καιρού, τις λιμενικές υποδομές, ιστιοπλοϊκά event και πολλά άλλα. 

Ο διαδικτυακός τόπος Aegean Sailing δημιουργήθηκε για να ενημερώνει όλους τους ιστιοπλόους, να μεταφέρει εικόνες και πληροφορίες για την ιστιοπλοϊα και να αποτελεί ένα ιστιοπλοϊκό πολυχώρο για όλους όσους ταξιδεύουν με τη δύναμη του ανέμου.  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ