ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MIRABAUD YACHT RACING 2015

2015-11-04 00:10

Οι σημαντικότεροι φωτογράφοι του κόσμου στο χώρο του  yacht racing,  έχουν εισέλθει στο διαγωνισμό για την ομορφότερη φωτογραφία του 2015. Η καλύτερη φωτογραφία θα βραβευθεί στις 8 Δεκεμβρίου στη Γενεύη σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση. 

Οι ιστιοπλόοι και οι λάτρεις της φωτογραφίας ανά το κόσμο καλούνται να ψηφίσουν για το Mirabaud Yacht Racing στο σύνδεσμο www.yachtracingimage.com 

Στο διαγωνισμός έχουν λάβει μέρος περισσότεροι από 135 φωτογράφοι μεταξύ των οποίων και ο Ελληνας Νίκος Ζάγκας, με τη φωτογραφία από το ελληνικό σκάφος τύπου 49er. 

Ο CEO της Mirabaud Antonio Palma, δήλωσε στο site sailing world: Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχής για τη συνέχιση του διαγωνισμού για 5η συνεχή χρονιά. Κάθε φωτογραφία είναι μοναδική. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που οι καλλιτέχνες φωτογράφοι προσεγγίζουν την αγωνιστική ιστιοπλοΐα και τη μετατρέπουν σε τέχνη”. 

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους απο όλο το κόσμο. Πρόθεση της εταιρείας είναι μέσω της φωτογραφίας να προωθηθεί το άθλημα της ιστιοπλοΐας καθώς και να μεταφερθούν οι εικόνες από το θαλάσσιο στίβο στο ευρύτερο κοινό. 

Για την ανάδειξη του νικήτή έχει συγκροτηθεί κριτική επιτροπή από τους Dawn Riley, Antonio Palma, Richard Gladwell, Vincent Steinmann και Alfred Farre. 

Οι νικητες θα λάβουν το χτηματικό έπαθλο των 2000 ευρώ. Οι εκόνες που έχουν προταθεί είναι εντυπωσιακές και ακόμη και εαν δε θέλετε να ψηφίσετε αξίζει να τις απολαύσετε. 

M.B.