BEST OF BOATS 2015

2015-11-06 11:42

 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ TO BEST OF BOATS

Το Best Of Boats Awards πρωτοεμφανίστηκε το 2014, από τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το θαλάσσιο τουρισμό και το yachting. Η μεγάλη εμπειρία τους, ως δοκιμαστές σκαφών, και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για τις πρακτικές ανάγκες των ανθρώπων της θάλασσας, αποτελούν στοιχεία πολύ χρήσιμα για τους σχεδιαστές των σκαφών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το βραβείο του καλύτερου σκάφους για το 2015 Best Of Boats 2015, θα κριθεί με βάση τις απαιτήσεις του χρήστη και δε θα περιορίζονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες σκαφών ή συγκεκριμένα μήκη.  Ίσως στο μέλλον να υπάρχει η εξέλιξη σε ένα μηχανοκίνητο ιστιοφόρο που θα καλύπτει τις ανάγκες κυρίως των αρχάριων χρηστών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη θάλασσα.

Το καλύτερο σκάφος  σήμερα είναι το καλύτερο για τους αρχάριους, για αυτούς που γνωρίζουν το  yachting για πρώτη φορά, το καλύτερο για οικογένεια, το καλύτερο για τη διασκέδαση των νέων και από το 2015 είναι επιπλέον και  το καλύτερο για ψάρεμα.  Ως ειδική υποκατηγορία στις κατηγορίες του μέλλοντος μπαίνει και το καλύτερο σκάφος ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας και τη φιλική συμπεριφορά προς το περιβάλλον.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Στη κριτική επιτροπή θα συμμετάσχει και ο Έλληνας εκδότης του περιοδικού Skipper on DeckΓεράσιμος Γερολιμάτος. Ο χιακής καταγωγής Έλληνας δημοσιογράφος, έχοντας διανύσει μία πολύ επιτυχημένη πορεία τα προηγούμενα χρόνια, έχει καθιερωθεί ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης. Για τον ελληνικό yachting, αποτελεί ακόμη μια κατάκτηση η παρουσία του κ. Γεράσιμου Γερολιμάτου σε αυτό το διαγωνισμό, καθώς παρά τις αντίξοες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, η Ελλάδα δείχνει να αναβαθμίζεται δραστικά και να επιτυγχάνει σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες που άπτονται του θαλασσίου τουρισμού και γενικότερα της μπλε ανάπτυξης.  

 

ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΟΥΣ

Το βραβείο του καλύτερου σκάφους θα κριθεί από δημοσιογράφους του χώρου του yachting από ολόκληρη την Ευρώπη, ανθρώπους με πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο ,στις δοκιμές σκαφών και στις απαιτήσεις των χρηστών. Το βραβείο αυτό καθώς και όλες οι παρατηρήσεις που θα σημειωθούν θα αποτελέσουν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς εργονομία, ποιότητα, σχεδιασμός  και καινοτομία θα αποτελέσουν τα κύρια κριτήρια της επιλογής.

 

Πηγή https://www.bestofboats.com/